Hava Temizleyici Cihazlar 17EKİ
Hava Temizleyici Cihazlar

Günümüzde yeşil alanların tahrip edilmesi, küresel ısınma ve sera gazlarındaki artış sonucu hava kirliliği, yaşamı tehdit edecek kadar büyük bir sorun haline gelmiştir. Bu durum havadaki nem oranından canlı yaşamına kadar her türlü alanı etkilemektedir. Bu kadar ciddi bir sorun karşısında gelişen teknoloji ile birlikte bu sorunla mücadele edecek bazı araçlar üretilmiştir. Hava temizleme cihazı olarak adlandırılan bu cihazlar, havadaki karbondioksit miktarını azaltarak nem ve oksijen oranını arttırıp havayı bu şekilde temizlemektedir. Bu cihazlar ev, işyeri ve diğer tüm kapalı mekanlarda rahatlıkla kullanılabilmektedir. Günümüzde kullanım oranı eskiye oranla çok daha fazla artmış olan hava temizleme cihazı kullanımı sonucunda, bu aletlerin birçok çeşidi ve farklı özelliklere sahip olan türleri geliştirilmiştir.

Hava Temizleme Cihazı Çeşitleri

Philips AC 4065 Oturma Odası Hava Temizleme Cihazı

Havadaki zararlı maddeleri ortadan kaldırarak ideal nem ve oksijen oranını sağlamaya yönelik olan cihaz aynı zamanda havayı sterilize ediyor. Cihaz bize 6 aşamalı temiz hava sistemi ile birlikte sunuluyor.

Daikin MC70L Hava Temizleme Cihazı

Standart uzaktan kumanda sistemi ve Daikin’e özgü filtre sistemi barındıran bu cihaz, İngiliz Alerji Kurumu tarafından onaylı olup aynı zamanda 16dB(A) sessiz çalışma özelliğine sahiptir.

Laveiair Hava Temizleme Cihazı (20 m2)

5 aşamalı hava temizleme ve sterilizasyon sağlayan bu cihaz, kaba toz filtresi, aktif karbon filtre, UV ultraviyole ışık filtresi, hepa filtre ve iyonizere sahip. Cihaz İngiliz Alerji Kurumu tarafından onaylıdır. 3 kademeli fan hızı ayarı olan cihazda isteğe bağlı olarak açılıp kapatılabilen iyonizer de bulunuyor. 35 db düşük hızda sessiz çalışma özelliiği vardır. Ayrıca isteğinize uygun olarak cihazıh pembe ve mavi renk seçeneği bulunmaktadır.

Hava Temizleme Cihazı Nasıl Satın Alınır?

Yukarıda saymış olduğumuz bu hava temizleme cihazları yalnızca birkaç örnek olup çok fazla sayıda farklı çeşit ve markaları bulunmaktadır. Siz de bir hava temizleme cihazı satın almak istiyorsanız konu ile ilgili firmamız ile iletişime geçmeniz yeterli olacaktır.

Günümüzde yeşil alanların tahrip edilmesi, küresel ısınma ve sera gazlarındaki artış sonucu hava kirliliği, yaşamı tehdit edecek kadar büyük bir sorun haline gelmiştir. Bu durum havadaki nem oranından canlı yaşamına kadar her türlü alanı etkilemektedir.

Websitemize Hoşgeldiniz

Hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için e-posta, telefon veya iletişim formumuz aracılığı ile rahatlıkla irtibat sağlayabilirsiniz.