Corona Virüsünü Öldüren Hava Temizleme Cihazları 17EKİ
Corona Virüsünü Öldüren Hava Temizleme Cihazları

DNA virüsü olan Corona virüsü kısa zaman içerisinde ortaya çıktığı yer olan Çin’den dünyaya yayılarak ağır can kayıplarına neden olmuştur. Corana virüs salgınının daha önce karşılaşılmayan yeni bir virüs olması, hızla yayılması ve ölümcül olması insanların yaşamlarından korkmalarına yol açmıştır.

     Corona virüsünün taşıyıcı / hasta insanlardan direkt olarak bulaşmasına ek olarak enfekte olan insanların belli bir süre önce ortamda bulunmasından kaynaklı olarak virüsün aynı alanda uzun bir süre yaşayarak diğer insanları hedef alması ekstra önlemlerin alınmasına sebep olmuştur.

     Alınan tedbirlere sağlıklı bir çözüm ise hava temizleme cihazlarıyla alınan önlemlerdir. Hava temizleme cihazları sayesinde insanlar rahatlıkla nefes alabilirken hava yoluyla corona virüs salgınına yakalanmanın da önüne geçilmiştir. Trotec güvencesiyle piyasaya sunulan AirgoClean markalı hava temizleme cihazlarıyla corona virüs salgınına çare bulunmuştur.

AirgoClean Hava Temizleme Cihazlarının Avantajları Nelerdir?

  • Virüs, bakteri, polen, küf sporları, ince toz gibi birçok istenmeyen maddenin yok edilmesine karşı kesin çözüm sunar.
  • Hepa filtre ile kullanılan AirgoClean hava temizleyicileri corana virüse karşı oldukça etkilidir.
  • Hava temizleyici ürünler isminden de anlaşıldığı gibi hava kalitesinin artmasına yardımcı olur.
  • Kullanımı oldukça kolay; etkisi ise oldukça hızlıdır.
  • Hava temizleme cihazının performansı değerlendirildiğinde bütçesi oldukça uygundur.
  • AirgoClean hava temizleme cihazlarıyla hava yoluyla bulaşabilecek corona virüs salgının da önüne geçilir. Cihazın çalışırken sessiz olması, kullanım performansının ise yüksek olması tercih sebebidir.
  • Hava temizleyici işlemi sonrasında bireyler kaliteli bir uykuya da ilk adımı atmış olurlar.

Hava Temizleme Cihazları için Hangi Filtre Kullanımı Tercih Edilmelidir?

      Corona virüs de dahil olmak üzere virüsler için kullanılan filtre grubu H13’ den başlar ancak virüsün kesin olarak etkisiz hale getirilmesinin sağlanması için tavsiye edilen H14 filtresidir. Çünkü h14 filtresinde bakterilerin etkisiz hale getirilme oranı % 99,5’ dir.

     Bu yüzden corona virüs salgını tedbirlerinde kullanılan hava temizleme cihazlarında H14 filtresi kullanılması uygun olacaktır. Böylece insanlar hem rahat hem de korkmadan nefes alırken corona virüs salgınına yakalanma ihtimallerini de düşürmüş olurlar.

Trotec Hava Temizleme Ürünleri; https://www.trotec24.com.tr/makineler/hava-temizleme

     Corona virüsünün taşıyıcı / hasta insanlardan direkt olarak bulaşmasına ek olarak enfekte olan insanların belli bir süre önce ortamda bulunmasından kaynaklı olarak virüsün aynı alanda uzun bir süre yaşayarak diğer insanları hedef alması ekstra önlemlerin alınmasına sebep olmuştur.

Websitemize Hoşgeldiniz

Hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için e-posta, telefon veya iletişim formumuz aracılığı ile rahatlıkla irtibat sağlayabilirsiniz.