Hava Temizleme Cihazları Corona Virüsünü Öldürür Mü? 17EKİ
Hava Temizleme Cihazları Corona Virüsünü Öldürür Mü?

    Corona virüs salgınının her yerde olduğu bugünlerde insanlar olarak kendimizi virüsten korumak için elimizden gelen alınabilecek tüm tedbirlere uyarak kendimizi izole etmemiz en önemli korumadır. Kendimizin, sevdiklerimizin ve çevremizin sağlığını korumak amacıyla ek önlem olarak hava temizleme cihazlarından da faydalanılır. Çünkü corona virüsü hasta ya da taşıyıcı kişilerden direkt temas halinde yayıldığı gibi hava ve yüzey aracılığıyla da bulaşan bir virüstür. Bu yüzden hava temizleme cihazlarının gücünden yararlanılarak kullanılan ortamın havasını temizleyerek herkes için güvenli bir ortam oluşturabiliriz. Kısaca hava temizleme cihazları corona virüsünü öldürür mü? Sorusunun cevabı evettir.

Hava Temizleme Cihazları Corona Virüsünün Temizlenmesine Nasıl Yardımcı Olur?

H14 HEPA filtreleri etkin bir şekilde ham bakteri hem de virüslerin hızlıca öldürülmesine yardımcı olur. H14 HEPA filtreleri 0,1 um’den itibaren tüm partikülleri filtreleyerek öldürülmesini sağlar. Herkesin kâbusu corona virüsünün partikül büyüklüğü ise 0,12 ile 0,16 um arasındır. Böylece hava temizleme cihazları özel sistemi sayesinde corona virüsünü etkisiz duruma getirmiş olur.

 Hava Temizleyicisi AirgoClean 105 S
Hava Temizleyicisi AirgoClean 105 S
Hava Temizleyicisi AirgoClean 205 S
Hava Temizleyicisi AirgoClean 205 S

Cihazlarımız;

Hava Temizleyicisi AirgoClean 105 S
Hava Temizleyicisi AirgoClean 205 S

Öksürme ya da hapşırma yolu ile havaya yayılan corona virüsünü etkisiz hale getirmenin yolu hava temizleme cihazlarıdır. H14 filtresi de kendi kategorisinde en kaliteli, hızlı ve yüksek performans sağlayan filtre çeşididir. Trotec güvencesiyle kendinizi ve çevrenizi corana virüsünden korumanın keyfini yaşamak için online mağazamızı ziyaret ederek gerekli olan işlemleri yapmanız yeterli olacaktır.

Hava Temizleme Cihazlarının Önemi

     Corona virüsüyle mücadele yöntemlerinde etkili bir çözüm olan hava temizleme cihazları özellikle toplu taşımalarda, hastanelerde, iş yerlerinde kısacası insan yoğunluğunun ya da dolaşımının fazla olduğu noktalarda muhakkak uygulanmalıdır. Çünkü corona virüsü hasta ya da taşıyıcı insanların öksürmesi ya da hapşırmasıyla havanın corona virüsünün yayılma ortamı olarak kullanılmasına destek olur.

     Hava temizleme cihazlarıyla corona virüsleri öldürülerek ortam sağlıklı duruma getirilir. Hava temizleme cihazları salgının önlenmesinde ve yayılmasında en etkili yöntemlerdendir. Hava temizleme cihazları corona virüsünü öldürdüğü için insanların zorunluluktan gitmesi gereken eczane, hastane, iş yeri gibi tüm alanların temizlenmesinde etkili bir yöntemdir. Hava temizleme cihazları sayesinde hastalığın diğer insanlara bulaşma riski de azalmış olur.

Trotec Hava Temizleme Ürünleri; https://www.trotec24.com.tr/makineler/hava-temizleme

    Corona virüs salgınının her yerde olduğu bugünlerde insanlar olarak kendimizi virüsten korumak için elimizden gelen alınabilecek tüm tedbirlere uyarak kendimizi izole etmemiz en önemli korumadır. Kendimizin, sevdiklerimizin ve çevremizin sağlığını korumak amacıyla ek önlem olarak hava temizleme cihazlarından da faydalanılır.

Websitemize Hoşgeldiniz

Hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için e-posta, telefon veya iletişim formumuz aracılığı ile rahatlıkla irtibat sağlayabilirsiniz.