Ozon Cihazı ile Corona Virüsünden Kurtulun 17EKİ
Ozon Cihazı ile Corona Virüsünden Kurtulun

Corona virüs salgını (Covid – 19) tanımlanmamış bir virüsün sebep olduğu bulaşıcı bir hastalıktır. Virüsün daha önce görülmemiş olması, kısa zaman içerisinde tüm dünyaya yayılarak ölümcül bir etkisinin bulunması insanları de olağan üstü tedbirler almaya zorlamaktadır.

Corona Salgınıyla Mücadele de En Etkin Çözüm Ozon Cihazı

Virüslerin ortadan kaldırılmasında etkili bir yöntem olan Ozon cihazı ile otuz saniye gibi kısa bir sürede bakteriler yüzde 99 zararsız hale getirilir. SARS virüsü salgınında da etkin bir biçimde kullanılan ozon cihazları uçak, tren, otobüs gibi toplu kullanım alanları başta olmak üzere tüm yüzeyler için etkili bir yöntemdir. Ozon cihaz yönteminin kullanılması hem zaman hem insan tasarrufu sağlarken işlemin kimyasal madde kullanımı olmadan tamamlanması da en büyük avantajlardan birisidir.

Airozon 5000 ve Airozon Supercracker Hakkında

Corona virüsü salgınında alınacak etkili yöntemlerden olan ozan cihazlarının kullanımı profesyonel ekipler tarafından yapılması gerekirken kullanılacak cihazda Airozon 5000 ya da Airozon Supercracker olmalıdır. Her iki cihazda kolay bir şekilde Trotec üzerinden satın alınabileceği gibi cihazları kiralamak isteyenler ise Tkl firması ile iletişime geçmelidir. Her iki cihazın da bazı özellikleriyle farklılaşması kullanıcılara avantaj sağlamaktadır. Çünkü cihazın kullanılacağı alana göre hangi cihazın kullanımına ihtiyaç duyulacağı da değişir.

Trotec Ozon Jenaratörleri; https://www.trotec24.com.tr/makineler/koku-notralizatorleri/ozon-jeneratorleri

Airozon 5000 ve Airozon Supercracker cihazlarının en büyük avantajlarından birisi de dezenfekte maddeleri ile erişilemeyen alanlara rahatça ulaşarak virüslerin temizlenmesine yardımcı olmasıdır. Motorlu araçlardan, mobilyalara kadar akla gelen tüm yüzeylerde kullanılan cihazlar insanların rahat bir şekilde virüs olmayan arındırılmış ortamlarda bulunmasına olanak tanır. Çünkü corona virüsü sizde olmasa bile çevrenizdeki insanlarda bulunabilmektedir. Bunun anlamı ise hasta ya da hastalığı taşıyan kişilerin dokundukları yüzeylere dokunduğunuz anda dokunan kişinin de hasta ya da taşıyıcı olacağıdır. Çözüm ise virüsü etkisiz hale getiren Airozon 5000 ya da Airozon Supercracker cihazlarındadır.

 

Hava ya da yüzeyler üzerinden virüslerin rahatlıkla diğer insanlara bulaşma ihtimalinin yüksek olması corona virüsüne karşı alınacak önlemlerin de ne olduğunun belirlenmesine yardımcı olur. Bu yüzden virüsün etkisiz hale getirilmesinde ozon gazı oldukça etkilidir. Yapılan araştırmalarda da ozon gazının virüs üzerindeki öldürücü etkisi kanıtlanmıştır.

Websitemize Hoşgeldiniz

Hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için e-posta, telefon veya iletişim formumuz aracılığı ile rahatlıkla irtibat sağlayabilirsiniz.