Yeni Ozon Jeneratörü Airozon® 60000 – Dezenfeksiyon Ve Koku Giderme 17EKİ
Yeni Ozon Jeneratörü Airozon® 60000 – Dezenfeksiyon Ve Koku Giderme

Kalabalık ortamlarda enfeksiyon koruması ve hijyen konsepti önemlidir. Airozon® 60000 ile okullar, anaokullar, ulaşım şirketleri, oteller ve marketlerde etkili koruma sağlanıyor.

Airozon ozon uygulaması ortam havasının ve yüzeylerin dezenfeksiyonu için hızlı ve etkili bir çözümdür. Yüksek performanslı ozon jeneratörü Airozon® 60000 büyük alanlar hızlı bir şekilde temizlenir. Airozon® 60000 ile virüs, bakteri, küf sporu ve zararlı maddeler yok edilir.

Airozon® Ozonlama – Virüs ve bakterilere karşı

Airozon ozon dezenfeksiyon uygulaması ile virüse karşı önlem alınır ve enfeksiyon riski düşürülür. Corona salgın sürecinde etkili hijyen konsepti. Otel, seminer alanları, sınıflar veya araç içi dezefenksiyon uygulaması için idealdir. Kokular birçok zaman halı, mobilya, duvar kaplamaları ve diğer malzemelere yerleşir. Airozon® 60000 profesyonel destek sağlıyor.

Airozon® 60000 – Kullanım alanları

■ Okullar ve anaokulları
■ Taksi Şirketleri
■ Toptan satış ve marketler
■ Oteller ve emlakcılar
■ Araba kiralama ve satış
■ Kesimhaneler
■ Gastronomi
■ Açık kurumlar
■ Klinikler ve hastaneler
■ Huzurevleri
■ Petşoplar; klinikler
■ Yangın ve su hasarları sonrası

Böyle kullanılır

Ozon, doğal olarak oluşan dünyanın en güçlü sterilizasyon maddelerinden biridir ve virüs ve bakterilerin ortadan kaldırılması için etkili bir maddedir. Airozon® 60000’e entegre edilen yüksek kaliteli, uzun ömürlü 10 g ozon elektrotlarından oluşan altılı grup, ortam havası koşullarında, yüksek basınçlı radyal fan ve özel olarak şekillendirilmiş akış lamellerine sahip 360° üfleme kulesi aracılığıyla eşit bir şekilde tüm uygulama bölgesine uygulanan saatte 60.000 mg’lık çok etkili, stabil bir ozon çıkışına ulaşmak için yalıtılmış dielektrik bariyerle çalışır. Bu ozon seviyesi, özellikle spor salonları ve süpermarketler gibi geniş alanların veya bütün yolcu vagonlarının ve otobüslerin ekonomik büyük yüzeyli dezenfeksiyonu için idealdir.

Çalışma şalteri, kullanım kontrol lambası, geri sayım zamanlayıcısı veya çalışma saati sayacı gibi tüm kumanda elemanları darbelere karşı korunacak şekilde takılmıştır. Opsiyonel adaptör kapağı ile Airozon® 60000’e bir hava taşıma hortumu da bağlanabilir: Ara duvarlar, sürünme yüzeyleri, boşluklar ve tanklar veya kanallar gibi zor erişilen bölgelerde doğrudan uygulama için ideal çözüm. Airozon® 60000, yüksekliği ayarlanabilen teleskopik itme kolu sayesinde optimum kullanım ve yüksek mobilite özelliği ve stabil araba modeliyle öne çıkar.

Uygulama alanları

■ Süpermarketler, spor salonları, büyük odalı ofislerin, vb. yüksek hacimli iç mekan dezenfeksiyonu
■ Tren kompartımanları, tramvaylar veya otobüslerde büyük yüzeyli dezenfeksiyon
■ Otel odaları, yazlıklar veya kullanıcıların sıkça değiştiği diğer konaklama yerlerinin ve sıhhi alanların sterilizasyonu ve koku nötralizasyonu
■ Yüzeylerdeki ve oda havasındaki bakteriler, küf mantarları veya virüsler gibi mikroorganizmaların ortadan kaldırılması
■ Büyük araçlar, karavanlar veya yatların iç mekan havasının temizlenmesi ve yüzey dezenfeksiyonu
■ Yangın ve su hasarlarından sonra koku giderme

Benim özellikle iyi bulduğum birçok avantajlardan dördü:

■ Profesyonel kalite „made in Germany“ – Orijinal Trotec üretimi
■ Profesyonel dezenfeksiyon ve koku giderme için sağlam tasarım
■ Bir kademeli ozon performansı 60.000 mg/saat
■ Profesyonel dezenfeksiyon

Ozon Jeneratörü Airozon 60000 – Trotec marka kalitesi

Sizde hemen şimdi online alışveriş mağazamızdan Airozon 60000 hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Kalabalık ortamlarda enfeksiyon koruması ve hijyen konsepti önemlidir. Airozon® 60000 ile okullar, anaokullar, ulaşım şirketleri, oteller ve marketlerde etkili koruma sağlanıyor.

Websitemize Hoşgeldiniz

Hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için e-posta, telefon veya iletişim formumuz aracılığı ile rahatlıkla irtibat sağlayabilirsiniz.