TTK 165 ECO Nem Alma Cihazı 17EKİ
TTK 165 ECO Nem Alma Cihazı

Birbirinden farklı pek çok ortamda bulunan nem büyük sorunlar yaratmaktadır. Bu nemlerin temizlenmesi ise büyük önem arz eder. Profesyonel amaçlarla kullanılan nem alma cihazları içinde en iyi seçeneklerden biri olan TTK 165 ECO, pek çok profesyonel uygulamada son derece ekonomik bir çözüm seçeneği sunmaktadır.

Özellikle restorasyon ya da inşaat alanları gibi yerlerde nem alma amacıyla kullanılan bu cihazlar büyük kolaylık sağlamaktadır. Düşük sıcaklıklarda bile yüksek oranda nem toplama kapasitesi ise cihazın en çok tercih edilme sebeplerinden.

TTK 165 ECO Nem Alma Cihazı Avantajları

Cihaz Trotec markası tarafından üretilmiş sağlam Alman tasarımı sayesinde hemen her ortamda güvenle kullanılabilir. Özellikle zor şartlara sahip olan inşaat alanlarında bile profesyonel hizmete uygun kullanılabilmektedir.

Günlük olarak 52 litre nem tutma hacmine sahip olan cihaz ortalama büyüklükteki bir mekan için 90 m2 alanlarda nem tutabilmektedir. Buna ek olarak cihazın sunduğu diğer avantajlar:

  • Harici çıkış sayesinde tercih edilirse uzun süreli ve gözetime gerek olmadan çalıştırmak mümkündür. Pompa çıkışı sayesinde kontrole ihtiyaç duymaz.
  • Son derece kolay bir bakım uygulanır. Hava filtresi kolayca sökülür ve yıkanabilir. Bu işlemden sonra aynı şekilde yerine kolayca yerleştirilir. Aynı zamanda tankın içindeki sıvıyı boşaltmak için tankı sökmek de oldukça basit bir işlemdir. Bu şekilde günlük bakımları rahatlıkla yapılabilir.
  • Tekerlekleri ve taşımak kulpları sayesinde cihazın ihtiyaç durumuna göre farklı mekanlara taşınması son derece kolay. Özellikle inşaat alanları gibi engellerle dolu zor alanlarda bu şekilde taşınması kolay cihazlar büyük avantajlar sağlamaktadır.
  • Çelik tasarımı sayesinde son derece dayanıklı olan cihaz zorlu inşaat alanlarında kullanıma uygun.
  • Entegre pistonlu kompresör sayesinde cihazın her şekilde taşınması ve saklanması mümkündür. Aynı zamanda arka bölümünde bulunan kablo tutucu sayesinde cihaza ekstra güvenlik sağlanmış olur.

 

Profesyonel amaçlarla kullanılan nem alma cihazları içinde en iyi seçeneklerden biri olan TTK 165 ECO, pek çok profesyonel uygulamada son derece ekonomik bir çözüm seçeneği sunmaktadır.

Websitemize Hoşgeldiniz

Hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için e-posta, telefon veya iletişim formumuz aracılığı ile rahatlıkla irtibat sağlayabilirsiniz.