TTK 380 ECO Nem Alma Cihazı 17EKİ
TTK 380 ECO Nem Alma Cihazı

Son derece etkili bir nem alma cihazı olan TTK 380 ECO yüksek performansa sahip. Sağlam tasarımı ile profesyonel kullanımda en büyük adaylardan olduğunu gösteren cihaz 80 litre hacimli bir hazneye sahip. Aynı zamanda cihaz son derece düşük sıcaklıklarda bile yüksek miktarda nem tutabilme özelliği ile ön plana çıkıyor.

Zorlu şartlarda çalışacak kaliteli ve ekonomik bir nem alma cihazı arayanlar için tam ideal seçenek.

TTK 380 ECO Nasıl Kullanılır?

TTK 380 ECO üzerinde bir adet zaman sayacı bulunmaktadır. Bu sayacı kullanılan sürenin kaydedilmesi için görev almaktadır. Buna ek olarak ortamdaki nem oranını tespit ederek cihazı yönlendirmek üzere görevlendirilecek bir higrostat bağlantısı yapmak da mümkündür.

Sürekli çalıştırma ihtiyacının duyulduğu ortamlarda gözetimsiz bir şekilde çalışmasını sağlamak amacıyla harici boru çıkışı ile yoğuşma tahliyesi yapılmaktadır. Bu sayede sürekli çalışma ortamlarına da çok kolay uyum sağlamaktadır. Bu işlem için gerekli olan hortum paket içeriğinde bulunmaktadır. Buna ek olarak bağlantı aparatı, zaman sayacı, su dolum seviyesini belirten uyarı lambası da paket kapsamı dahilindedir.

TTK 380 ECO Avantajları:

Son derece dayanıklı ve kaliteli ürünler üreten Alman markası Trotec, TTK 380 ECO modelini de sağlam çelik kasada toparlıyor. Bu sayede zorlu koşullarda bile cihazın rahatça çalışması ve uzun yıllar kullanılması mümkün oluyor. Cihazın getirdiği başlıca avantajlar:

  • Sektörde nem alma amacıyla sıklıkla kullanılan sıradan cihazların fonksiyonlarına sahip olması ve bu noktada ekonomik bir çözüm önerisi sunması.
  • Dahili Kompresörü ile her şekilde taşınma imkanına sahip olması.
  • Tekerlekli ve güvenilir bir tasarıma sahip olması.
  • Sıcaklıkların düşük olduğu durumlarda bile yüksek kapasitede nem tutabilmesi.

Zorlu şartlarda çalışacak kaliteli ve ekonomik bir nem alma cihazı arayanlar için tam ideal seçenek.

Websitemize Hoşgeldiniz

Hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için e-posta, telefon veya iletişim formumuz aracılığı ile rahatlıkla irtibat sağlayabilirsiniz.