Airozon 4000 S Ozon Jeneratörü: Kötü Koku Giderme & Dezenfeksiyon 19EKİ
Airozon 4000 S Ozon Jeneratörü: Kötü Koku Giderme & Dezenfeksiyon

Dezenfeksiyon işlemleri özellikle salgın döneminde ve sonrasında büyük önem kazanmıştır. Kaliteli bir dezenfeksiyon işlemi için elbette ki güçlü bir dezenfektan kullanmak gerekir. Doğada bilinen en güçlü dezenfektanlardan biri olan ozon bu özelliği ile hem dezenfeksiyon sağlar hem de kötü kokuları yok eder.

Eşyaların içine yerleşmiş ağır koku partiküllerini güçlü etkisi ile yok eden ozon diğer temizlik ürünlerinin yapamadığını yapar. Bu şekilde farklı temizlik ürünleri ve yöntemler kullanılarak yok edilmeyen kokuları ve virüsleri birkaç dakika içinde yok etme özelliğine sahiptir.

Airozon 4000 S Kullanım Alanları

Toplu ulaşım amacıyla ya da ortak kullanılan araçların dezenfeksiyonunda büyük avantaj sağlayan ozon jeneratörü aynı zamanda pek çok ürünün dezenfekte edilmesin de de kullanılıyor. Mobil şekilde kullanılan cihaz bu yönüyle büyük avantaj sağlıyor. Başlıca kullanım alanları:

  • Hastaneler
  • Okul, Anaokulu, Kreş
  • Market, Alışveriş Merkezi
  • Tren Vagonları, Otobüsler
  • Tiyatro ve Sinema Salonları
  • Bekleme Salonları
  • Ev Odaları

Koku giderme Amacıyla Airozon 4000 S

Son derece etkili olan cihaz hemen her koşulda kötü kokuların yok edilmesini sağlıyor. Bu doğrultuda sigara kokusu gibi kokuların giderilmesi için amatör amaçlarla kullanıldığı gibi aynı zamanda yangın gibi büyük olaylar sonrasında ortamlardaki kokunun temizlenmesi amacıyla da kullanılabilir.

Otel, ev kiralama gibi konaklama hizmeti veren firmalarda genellikle konaklama sonraları ya da haftalık olarak dezenfeksiyon işlemlerine ek olarak koku giderme işlemleri de yapılmaktadır.

Oto kiralama gibi hizmetlerden sonra da araçlarda meydana gelen kötü koku ve kirlerin temizlenmesi için ozon jeneratörü son derece etkili.

Ozon jeneratörü kullanarak ortamda bulunan hava, duvar ya da halı gibi yüzeyler ve koltuk gibi derin parçaların iç bölgeleri etkili şekilde temizlenir. Virüs ve bakterilerin neredeyse tamamı öldürülür.

Airozon 4000 S Cihazı Avantajları:

  • Trotec tarafından Alman teknolojisi ve kalitesi kullanılarak üretilmiş son derece sağlam ürün
  • Devamlı çalışma, Start/Stop, zaman ayarı ve gerçek zaman gidi 4 farklı mod ile çalışma özelliği
  • Saatte 4.000 mg kapasiteye kadar yükselen ozon performansı
  • Koku giderme ve dezenfekte uygulamaları için profesyonel kullanıma uygun

Eşyaların içine yerleşmiş ağır koku partiküllerini güçlü etkisi ile yok eden ozon diğer temizlik ürünlerinin yapamadığını yapar. Bu şekilde farklı temizlik ürünleri ve yöntemler kullanılarak yok edilmeyen kokuları ve virüsleri birkaç dakika içinde yok etme özelliğine sahiptir.

Websitemize Hoşgeldiniz

Hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için e-posta, telefon veya iletişim formumuz aracılığı ile rahatlıkla irtibat sağlayabilirsiniz.