TTK 95 E Nem Alma Cihazı 24EKİ
TTK 95 E Nem Alma Cihazı

İnsan yaşamının sürdüğü ortamlarda nem oranının dengelenmesi çok önemlidir. Yüksek nem kısa vadede etkilerini göstermese de uzun vadede önemli sağlık sorunlarına yol açabilir. Buna ek olarak yüksek nem oranına sahip bir ortamda oluşan rutubet kokusu da kişilerin konforunu büyük oranda etkilemektedir.

TTK 95 E nem alma cihazıyla kapalı ortamlarda yaşanan yüksek nem ve buna bağlı olarak yüksek rutubet sorunu son buluyor. Kullanımı son derece pratik olan cihaz birçok avantajıyla tüm alanlardaki nem sorununa kalıcı bir çözüm buluyor.

Nasıl Kullanılır?

TTK 95 E nem alma cihazı son derece pratik bir kullanıma sahip. Cihaz üzerinde bulunan ayarlar sayesinde ortamın istenen nem oranını ayarlamak mümkün. %30 ile %80 aralığında nem seviyeleri seçilebilir. Cihaz ayarlanan seviyeyi dengeleyene kadar çalışır ve ardından kendini otomatik olarak durdurur.

5%’lik seviyeler ile ayarlanan kademelerden istediğinizi seçerek ortamın nemini kontrol edebilirsiniz. Aynı zamanda cihaz su haznesinin dolduğu durumlarda da önceden bilgilendirmektedir.

TTK 95 E Nem Alma Cihazı Teknik Detayı

Özellikle amatör kullanım için son derece yeterli olan cihazın 30 litrelik bir haznesi var. Ortamda bulunan nemi bu hazne dolana kadar toplamaya devam edebilir. Hazne dolduğunda kısa süre içinde değiştirilerek nem alma işlemine devam edilebilir.

Cihazda zamanlayıcı özelliği bulunmaktadır. Cihazın çalışması istenen süre boyunca çalıştırılması mümkündür. Buna ek olarak haznenin çok dolması durumlarında taşmayı engellemek için otomatik durdurma özelliği de vardır.

Cihaz nem alma işlemini yaparken aynı zamanda entegre hava filtresi sayesinde ortamın havasını toz, tüy gibi alerjik partiküllerden de temizlemektedir. Aynı zamanda cihaz harici bir bağlantı ile hazneye gerek kalmadan sürekli olarak da kullanılabilir.

TTK 95 E Nem Alma Cihazı Avantajları:

  • Kolay kullanılan ekranı sayesinde güncel nem oranını ve hedeflenen nem oranını sürekli görebilme
  • 2 farklı kademeden oluşan fan seçeneği
  • Zamanlayıcı ile cihazın ne kadar süre boyunca çalışacağını belirleme
  • Nem alma fonksiyonunu yerine getirirken ortamın havasını da filtreden geçirme özelliği

TTK 95 E nem alma cihazıyla kapalı ortamlarda yaşanan yüksek nem ve buna bağlı olarak yüksek rutubet sorunu son buluyor. Kullanımı son derece pratik olan cihaz birçok avantajıyla tüm alanlardaki nem sorununa kalıcı bir çözüm buluyor.

Websitemize Hoşgeldiniz

Hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için e-posta, telefon veya iletişim formumuz aracılığı ile rahatlıkla irtibat sağlayabilirsiniz.