Videoskop Modelleri ve Fiyatları 17EKİ
Videoskop Modelleri ve Fiyatları

Videoskop Nedir? Ne İşe Yarar?

Halk arasında görüntüleme aleti olarak da tanımlanan Videoskop cihazı hemen her yerde rahatlıkla kullanılabilen bir cihazdır. Bu cihaz Mitcorp tarafından üretilmiş olup, 2019 yılında piyasaya sürülmüş en yeni teknolojiler ile donatılmıştır.

Akım ve elektronik kapsamında kullanılmakta olan bu cihaz akım aksamında bulunan parçaların detaylı bir şekilde kontrol etme olanağını sağlar. Bu cihaz, buhar kazanı, doğalgaz hattı, rafineri ve yakıt tankı gibi birçok bölge de meydana gelen kaçak oluşumunu saptar.

Oluşan kaçağın türüne bağlı olarak; sızıntı, yüzey çatlağı ve korozyon gibi sorunların tespitini yaparak değerlendirmesinde kullanılmaktadır. El ile ulaşılması mümkün olmayan alanlarda kullanılan Videoskop cihazı yabancı cisimlerin çıkarılma işleminde rahatlıkla kullanılmaktadır. Joystick olan kolu yardımıyla tek elle muayene imkânı sunmaktadır. Aynı zamanda LCD ekranı ile her alanı görüntüleme özelliğine sahiptir. Makinenin iç alanına ilişkin farklı bir bakış açısı sunmaktadır.

Bir diğer özelliği ise esnek kablo ve hafif yapısı sayesinde oluşan problemleri rahatlıkla tespit edip duvar, boru veya makineyi sökmeye gerek duymadan önleyici tedbirlerin alınması bu cihaz ile sağlanmaktadır.

Videoskop Kameraya Sahip Olmanın Avantajları

Gözle görülmeyen alanlarda kullanılan bu cihaz kamerası ile her tür inceleme faaliyetlerini gerçekleştirir. Bu Videoskop Kamera çeşitli büyüklüklere sahip olup farklı görüş alanlarında üretilmektedir. Aynı zamanda Joystick kolu yardımıyla tek bir elle kişiye iş yapma imkânı sunar.

Videoskop / Boroskop Kameraları İşe Yarıyor Mu?

Farklı alanlarda kullanılan kaynak çalışmaları, kanalizasyon ve boru sistemlerinde kullanılan endüstriyel kamera türüdür. Piyasada uygun fiyatlar ilse sunulan Boroskop Modelleri akıllı telefonlara takılan aynı zamanda ışık ayarının yapıldığı kamera sistemidir. Hem su altında yapılan çalışmalarda hem de dar alanlarda kullanılan bu cihazın birçok farklı ebatı bulunmaktadır. Sabit açıda kamerası bulunmakta olup sistem 360 derece kendi etrafında çevrilmektedir. Videoskop Kamera cihazı, 1 MP CMOS boru içi kamerası aynı zamanda bükülebilen bir yapıya sahip olan 6.0 mm’lik dayanıklı ve sitenin en çok önem verilen parçası kamerasıdır.

Videoskop Kamera Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

Kişilerin Boroskop cihazı alma sebebi, gözle görülmeyen, ulaşılması bir hayli imkânsız görünen alanların görüntülenip raporlanması amacı taşıdığından dolayı hata tespiti yapılan bölgenin doğru bir şekilde ışıkla aydınlatılması için alınmaktadır.

Resmi doğru görüntülemek için uygun ışık kaynağı son derece önemlidir. Böylelikle resim kalitesi daha iyi sonuçlar vermektedir.

Videokop / Boroskop Ne İçin Kullanılır?

Bu cihaz başta uçak sanayisinde bulunan uçak gövdesinde sorun olup olmadığının kontrolü için aynı zamanda uçak motorlarının ayrıntılı bir şekilde incelenmesinde, döküm ürünlerinin saflığının ayrıntılı bir şekilde incelenmesin de kullanılmaktadır. Ayrıca oto sanayide bulunan motorların incelenip herhangi bir motor parçasının hasar durumuna göre muayenesi, titreme sesinin muayene durumu ve suyun içinde dolaştığı boruların içini görmek vb. alanların görüntülenmesi gibi özelikle tesisat gibi zor alanlarda müdahale yapılması için Videoskop cihazı kullanılmaktadır.

İnsan gözü ile görülmeyen dar noktaları inceleyip tarayan ve bazen çoğu insanın karşısına çıkan kör noktaların tespitinde bu cihaz ile ayna adaptörü kullanılması gerekmektedir. Ayna adaptörünün kullanıldığı durumda kullanan kişiler nesnelerin arka kısmını da rahatlıkla görmektedir. Ayna adaptörü dışında dar alanlardan çıkarılmak istenilen parçayı çekip çıkarma ekipman ise kanca adaptörüdür.

Videoskop Kameraların Faydaları

İlk zamanlarda tıp alanında kullanılması için üretilmiş olan Boroskop kamera ilerleyen zamanlarda daha çok sanayi alanında kullanımı oldukça yaygınlaşmıştır. Özellikle endüstriyel ürünlerin kullanımında, mekatronik veya elektrik ve bu alanlarda uzman olan teknisyenler, güvenlik elemanları aynı zamanda oto sanayi alanında da sürekli bir şekilde kullanmaktadırlar.

Aynı zamanda boroskop kamera olarak da bilinen kamera, birçok çeşitli bölgelerde petrol depoları, makine sisteminde, korozyon, doğalgaz sistemi ve daha birçok bölge olmak üzere kaçaklarının kontrolünü sağlamak gibi faydaları bulunur. Aynı zamanda insan gözü ile görülmeyen kör nokta veya hasarlı alanlarda kullanılmasında oldukça yararlıdır.

Videoskop kamerası sağladığı bu yararlarının yanı sıra aşağıda belirtilen alanlarda da kullanılmaktadır;

  • Hem elektrik hem de elektronik bağlamında parçaların ayrıntılı kontrolünü sağlamada
  • Okullarda bulunan akademik uygulamalarda
  • Cilt veya saç için ayrıntılı muayene alanında
  • Üretim aşamasında ortaya çıkan ürünlerin kalite kontrol sağlanması
  • Tarımsal alanda zarar veren tespit ve incelenmesi alanlarda kullanılmaktadır.

Videoskop Boroskop Kamera Tavsiyeleri

Kişiler bu cihazı almada önce hangi kamera çeşidinin daha iyi olduğuna karar vermek için birçok tavsiyeyi göz önünde bulundurmaktadır. Bu Videoskop Modelleri cihazlarından bazı çeşitleri aşağıda sıralanmaktadır;

BO21 Videoskop: Tercih edilme sebeplerinin başında gelen özelliği teknik özellikleridir. Bu cihazın fotoğraf döndürme fonksiyonu 180 derece çevrilmektedir. Fotoğraf döndürme fonksiyonun yanı sıra aydınlatma ışığı ve 2 kat büyütme özelliği ile ön plana çıkmaktadır. Hem ürünün basit oluşundan hem de sonda desteği ile kullanıma sunulan ürün en çok tavsiyede bulunan ürünler arasındadır. Avantajlarına bakıldığında; Hemen kullanıma hazır hale gelen basit bir cihazdır. Odak noktası sabit olup sağlam su geçirmez kamerası bulunmaktadır. Aynı zamanda Videoskop Fiyatları optimum fiyatta müşterilere sunulmaktadır.

VSC3008 Videoskop: Bu ürün için de tavsiyeler oldukça iyi yöndedir. Bu cihazın fotoğraf ve video kalitesi son derece iyi, farklı led türleri ile tüketimi basit bir üründür. Cihazın fotoğraf döndürme fonksiyonu 130 derecedir. Bu dayanıklı güçlü cihaz 3 kat dijital zoom özelliği ile ön plana çıkmaktadır. Hem paslanmaz hem de dayanıklı olan ürünün resim formatları avi ve JPEG olmak üzere iki seçeneği mevcuttur. B cihazın avantajlarına bakıldığında; tek bir görüntü veya tamamı video dahilinde SD kartta kolay bir şekilde kayıt altına alma özelliğine sahiptir. Bir diğer öne çıkan avantaj özelliği ise tutamakta bulunan kontrol ünitesi 400 g ağırlığında olan profesyonel cihaz hafif yapısıyla öne çıkmaktadır.

BO25 Videoskop: Müşteriler tarafından hem mini tasarımı hem de hızlı ve kolay kullanımı sayesinde sıkça tercih edilmektedir. Çok yönlü aynı zamanda anlaşılır bir modele sahip olan cihaz, odaklanma alanını 50 ya da 150 mm olarak belirlemektedir. Bu teknoloji modeli saniye de 30 resim tekrarlayabilen bir alternatif kullanımına sahiptir.

En İyi Videoskop / Brokoskop Fiyatları

Hem maliyetten hem de vakitten tasarruf eden pratik cihazlar her amaçta kullanılmaktadır. Gözle görülmeyen sorunların kaynağını bulan profesyonel ve amatör ihtiyaç olan birçok ihtiyacı karşılayan uygun Boroskop Fiyatları satın alınması mümkündür.

Trotec Videoskop /Boroskop Kameralar

Birçok yerde sürekli bir şekilde kullanılan cihaz çeşitlerine trotec firmasının sunduğu kalite ve güvence ile sahip olabilirler. Trotec Boroskop Modelleri Alman teknolojisini bütün sektör ve ihtiyaçlara uygun bir şekilde özel olarak hazırlamaktadır. Treoskop firması geniş ürün yelpazesi ile birçok çeşit bulunmaktadır. Dar ve geometrik alanlarda olan birçok bölgede Videoskop cihazına ihtiyaç olmaktadır. Bu cihazların birçok farklı çeşidi olmakla beraber cihazlardan bazıları sadece foto görüntüsü var iken bazılarında ise video görüntüsü vermektedir. Bu cihazlar ile küçük ve ulaşılamaz alanlarda, bulunan boru veya duvarları kırıp dökmeden Videoskop Kamera ile kör noktadaki soruna ulaşılabilir. Bu cihazlar hakkında detaylı bilgi almak için Trotec firması sitesinden ayrıntılı bilgi alınabilir.

Halk arasında görüntüleme aleti olarak da tanımlanan Videoskop cihazı hemen her yerde rahatlıkla kullanılabilen bir cihazdır. Bu cihaz Mitcorp tarafından üretilmiş olup, 2019 yılında piyasaya sürülmüş en yeni teknolojiler ile donatılmıştır. Akım ve elektronik kapsamında kullanılmakta olan bu cihaz akım aksamında bulunan parçaların detaylı bir şekilde kontrol etme olanağını sağlar. Bu cihaz, buhar kazanı, doğalgaz hattı, rafineri ve yakıt tankı gibi birçok bölge de meydana gelen kaçak oluşumunu saptar.

Websitemize Hoşgeldiniz

Hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için e-posta, telefon veya iletişim formumuz aracılığı ile rahatlıkla irtibat sağlayabilirsiniz.