Parke Kurutma Cihazı 17EKİ
Parke Kurutma Cihazı

Parke Kurutma

Her gün temas ettiğimiz ve belki çocuklarımızın üzerinde oynadığı parkemizin sağlıklı ve uzun ömürlü olmasını sağlamak ise o kadar zor değil. Parke döşemesinde en önemli hususlardan birisi de; parkenizin sağlıklı kurumuş olması. Nasıl mı?..

Parke Öncesi Kurutma

Döşemeye geçmeden önce alanın yani boş zeminin kuru olması büyük önem arz ediyor. Parkelerin en büyük düşmanı olan nem ve rutubetin, çürüme ve koku yapacağını ve hatta daha ciddi boyutlarda bu durumun çeşitli rahatsızlıklara yol açabileceğini düşünürsek, kuru bir zeminin hem parkemizin kullanım süresi hem de sağlığımız açısından ne kadar önemli olduğunu belirtmemize gerek kalmaz. Bu nedenle parke yapımı öncesi kurutma işlemi çok önemlidir.

Parke Sonrası Kurutma

Vakit ve nakdimizin oldukça önemli olduğu günümüzde, bu işlem için parke sonrası kurutma cihazlarını kullanmanız size büyük bir kolaylık sağlayacaktır. Parke döşeme iç mekanlarda yapıldığı için Güneş ışığı ile bu işlemi yapmamız mümkün olmuyor. Ancak hem satın alabileceğiniz hem de kiralanabilir bu cihazlar sayesinde döşeme uygulamasına göre kurutma süresi farklılık gösterse de, parkelerinizin kuruma süresi çok daha kısalıyor. Aynı zamanda bu cihazların, kullanıcılara sağladığı bir diğer büyük fayda da etkili ve eşit oranda kurutma işlemi sağlıyor olmaları. Yani döşemenizin her yeri sağlıklı bir şekilde kuruyor, bölgesel sorunlar yaşamıyorsunuz.

Parkeyi Su Basması ya da Parkeye Su Kaçması Sonucu Yaşanan Hasarın Çözümü Yine Bu Cihazlarda!

Kış ve bahar aylarında zemin ve giriş katlarda yaşanan su basmasının ve hatta saksımızın altından akan suyun parkelere verdiği hasar büyük oluyor. Kabarma yapan parkeler nasıl düzeltilir?. Kabaran parkeler, çürümeye, kokmaya başlıyor ve yine sağlığımızı olumsuz yönde etkiliyor. Yaşanan bu durumlarda, suyun tasfiyesinden sonra parkelerin sökülmesi ve yatık bir biçimde kurutulması gerekiyor. Ancak yine zeminin kurutulması da büyük önem taşıyor. Bu cihazlar yine işinizi büyük oranda kolaylaştırıyor ve özellikle ıslanmış ve sağlıksız zemininizi en kısa sürede kurutmaya yarıyor. Tam kurutma sağlandığında ise tekrar montaj yapılabiliyor.

Unutmayın! Parkeler oldukça nemli olmasına karşın kuru gözükür ve bu sizi aldatabilir. Kuru olmayan bir zemine döşenmiş parke ya da kurutulmamış bir parke döşemesi deformasyona ve sağlık problemlerine yol açar! Sağlam, dayanıklı ve sağlık dostu parkeler için Türkiye genelinde bu cihazları kiralamak veya satın almak, sizin vaktinizden ve uzun vadede nakdinizden tasarruf etmenizi sağlar!

Birçoğumuzun evinde bulunan parkeler, düzgün bir şekilde döşenmediğinde ya da su ile temasları sonucu rutubet ve neme maruz kaldıklarında hem evimizin görüntüsünü bozuyor hem de maalesef sağlığımızı tehlikeye atıyorlar.

Websitemize Hoşgeldiniz

Hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için e-posta, telefon veya iletişim formumuz aracılığı ile rahatlıkla irtibat sağlayabilirsiniz.