Fanlı Isıtıcı 17EKİ
Fanlı Isıtıcı

Fanlı Isıtıcı Nedir?

Bu küçük lakin bir o kadar pratik olan fanlı ısıtıcılar genellikle çalışma odası, ofis, şantiyeler, gişelerde ve kabinler gibi daha dar metrekaresi düşük ortamlarda yüksek yüksek verimlilikle çalışıyor. Özellikle havanın bir sıcak bir soğuk olduğu dönemlerde ısı kontrolünü elinizde tutmak amacıyla rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Ayrıca karlı kışın soğuk günlerinde ayaklarınızın altına, bilgisayarınızın yanında, aracınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Fakat bulundukları ortamda diğer ısı kaynakları kadar yüksek ısı sağlayamazlar, bu yüzden uzun süre çalıştırmak yüksek enerji harcamasına sebebiyet verir. Faturanızı kabartır, mekândaki havayı kurutur.

Fanlı Isıtıcı Ne Kadar Verimli?

En çok merak edilen ve önemli konulardan biri olan verimlilik konusuna gelecek olursak, az orta yüksek olarak sınıflandırılan üç ayrı güç seçeneği olan fanlı ısıtıcıların aynı kilowatt ayarındaki diğer ürünlere göre gerçekten büyük bir verimlilik farkı gözle görülüyor.

2000 watt olan bu ısıtıcının 2500 watta kadar çıkan fanlı ısıtıcı modelleri var. Ayrıca daha geniş ağızlı ve duvar tipi olan modelleri doğalgaz enerjisi olmayan evlerde ısı sorununa rahatlıkla çözüm üretebilir. Ama kâr maksimizasyonunu en yükseğe çıkarmak istiyorsanız ısıtıcının yere konumlandırıldığı sistemler büyük bir ihtimalle ısıl konforunuz açısından daha iyi olacaktır fakat güvenlik açısından yani daha çok istem dışı kazalara sebebiyet verebileceğinden dolayı duvar tipi tercih etmek daha güvenli bir seçim olur.

Kule tipi fanlı ısıtıcılar yalıtımı orta seviyeli bir mekânı 15-16 dereceye inen soğuklarda rahatlıkla 24-25 dereceye çıkarabilir. Ayrıca seramik kısa model olan fanlı ısıtıcılar ise aynı odayı aynı süreden çok kısa bir zamanda sıcaklığı 24-25 dereceye kadar çıkarabiliyor. Bugün Türkiye’nin her yerinde rahatlıkla bulup oldukça cüzi rakamlara sahip olabileceğiniz bu fanlı ısıtıcılar alternatif ısı kaynaklarının yanı sıra çok pratik bir çözüm olarak karşımıza çıkıyor.

Elektriğin hayatımızdaki önemi şüphe götürmezken dur durak tanımadan gelişen teknoloji ile birlikte her gün yeni teknolojik ürünler piyasaya sürülüyor. Fanlı ısıtıcılar da bu teknolojinin nimetlerinden! Oda vb. mekânları ısıtmaktan ziyade bu tip ısıtıcıların amacı mekândaki soğuk havayı biran önce kırmak, küçük mekânları ısıtmaktır.

Websitemize Hoşgeldiniz

Hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için e-posta, telefon veya iletişim formumuz aracılığı ile rahatlıkla irtibat sağlayabilirsiniz.