Yapı Kurutma 17EKİ
Yapı Kurutma

Yapı Nemi Nasıl Kurutulur

Neme maruz kalan binalarda maddi ve manevi hasar meydana gelir. Binalara yapılan boya, badana dökülmeye başlar, duvarlarda şişmeler gözlemlenir. Duvarlardaki deforme olma durumu yüzünden küf, mantar gibi sağlıksız durumlar ortaya çıkar.Binalarda yaşayan nüfusta astım,romatizma gibi hastalıklar baş gösterir.Bu durumun çözümü için yapı kurutma cihazları imdadınıza yetişebilir.Eğer yapı inşa halinde ise mazotlu nem alma cihazları en zor koşullarda bile fonksiyoneldir.Engebeli ve zorlayıcı yüzeylerde bile çok etkili sonuç verir.İç mekanlarda ise hem mazotlu hem elektrikli yapı kurutucularından faydalanılabilir.

Beton Kurutma

Daha önceki dönemlerde nemli beton ısıtıcılar,yüksek hızlı havalandırma fanları veya güneş panelleri ile kurutulurdu.Ancak teknolojinin ilerlemesi ile birlikte artık bina kurutma cihazları ile daha net sonuçlar alınmaktadır.

Tavan Kurutma

Geçmiş dönemlerde tavanda bulunan nemi boya veya nem önleyici içerikte kimyasallar içeren maddelerle kapatmak, fanla kurutmaya çalışmak haricinde hiçbir seçenek yoktu.Artık profesyonel aletlerle bu sorun kolayca giderilebilmekte.Yüksek etkili nem kurutma cihazları var.

Duvar Kurutma

Duvarlar en çok neme maruz kalan iç yüzeylerdir. Geçici çözümler durumu daha da kötüleştirir.yüksek üfleme gücü ile yapı kurutma cihazları ile sonuç alınır.

Yapı kurutma sistem ve yöntemleri değiştikçe, insanların daha güvenli mekanlarda yaşama şansı artmaktadır. Donanımlı teknoloji desteği ile yapı kurutma hizmeti en uygun koşulları sağlamaktadır.Islaklık,nem ve rutubetin binalar kadar insan sağlığına da zarar verdiğini düşünürsek ,güvenli yaşam alanları oluşturmada yapı kurutmanın önemi daha da ortaya çıkmaktadır.

Bu teknolojiden faydalanmak ve yapı kurutma cihazları satın almak özellikle inşaat sektöründe olan firmalar için çok iyi bir seçenekse de, kiralama seçeneği ile de yapı kurutmada çok iyi sonuçlar alınabilir.

Ayrıca inşaat teknolojilerine hakim yapı kurutma konusunda uzman olan birçok firma,organize bir şekilde hizmet vermektedir.Kamuya açık alanlarda,okul ve hastanelerde de faaliyet göstermektedirler.

Nem ve rutubet binaların en büyük düşmanıdır. Neme maruz kalan ve önceden önlem alınmamış tüm binalar da risk altındadır. Yapı kurutma problemleri için en etkili çözüm kurutma cihazlarının kullanılmasıdır. Eski tarz geçici çözümler yerine sağlıklı ve düzenli sistemlerle bu problemi profesyonelce çözebilen bir teknoloji mevcut.

Websitemize Hoşgeldiniz

Hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için e-posta, telefon veya iletişim formumuz aracılığı ile rahatlıkla irtibat sağlayabilirsiniz.