Akülü Vidalama Cihaz Modelleri 17EKİ
Akülü Vidalama Cihaz Modelleri

Akülü Vidalamanın Kullanım Alanları Nerelerdir?

Öncelikle kullanım alanı bakımından kısıtlama söz konusu değildir. Monte ve de-monte edilecek yer nokta için uygundur.Akülü tornavida olarak da bilinen bu cihaz şarj edilebilir özelliğe sahiptir. İşyerlerinde, evinizde yada özel işlerinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Akülü bir şekilde kullanabildiğiniz gibi çıkarıp da daha rahat kullanabilirsiniz. Kullanıcısına birden fazla kullanım avantajı sunan cihaz görüntüsü ile de oldukça ikna edicidir. Mükemmel performansı ile kullanıcısını asla üzmeyen bir cihazdır. Kolay şarj edilebilir olması sebebiyle de şarj bitme derdi asla yaşanmaz. Yedek batarya cihazla beraber sunulmaktadır. Acil durumlarda yedek bataryasını kullanabilirsiniz. Bataryalar genellikle bir saat içinde dolmaktadır.

Trotec Akülü Tornavidanın Özellikleri Nelerdir?

Öncelikle tutma kısmının kauçuk kaplama olması herhangi bir tehlikeye karşı önlem niteliğini taşır. Açma ve kapama kilidinin doğru yerde olması kullanım imkânını ergonomik kılar. Aynı zamanda sağ-sol değiştirme modu ile de iş yaparken zaman kaybı rahatlıkla önlenebilir. Trotec Akülü tornavida 2 kademeden oluşan şanzımana sahiptir. Bu da güçlü motor özelliği açısından yeterlidir. Çalışırken LED lambası mevcut olan bu cihaz karanlık ortamlarda da rahat çalışmanıza yardımcı olur. Şarjı azalmasına rağmen performansı düşmeyen bir cihazdır. Birçok cihaza göre uygun fiyatları ile müşterilerin ilgi odağı olmayı başarmış bir cihazdır.

Teknolojinin ilerlediğini hayatımıza sunulan kolaylıklar ile daha kolay anlamak mümkündür. Birbirinden farklı ve kolay uygulamalı ekipmanlar ile hayatımızda her iş daha kolay ve pratiktir. Geçmiş yıllarda bir vidanın sıkılması ve uzun süre kullanılması insan gücüne bağlıydı. Günümüzde ise akülü vidalama olarak hayatımıza giren ve insan gücüne gerek kalmayan ekipmanlar mağaza vitrinlerinde yeri almaya devam etmekte. Bir başka dikkat çeken olay ise kablosuz olmasıdır. Kablosuz özelliği ile daha kolay kullanımı çalışanlarına sunar. 2 vites özelliği ile hızını ayarlayabileceğiniz bu vidalama cihazı ergonomik kullanım için elverişlidir. Sağ-sol yön değiştirici kilit sistemi mevcuttur. Bu nedenle aynı anda monte etmeye çalıştığınız vidayı aynı anda de-monte de edebilirsiniz. Bu iki işlemi de bu cihaz üzerinden rahatlıkla yapabilirsiniz.

Websitemize Hoşgeldiniz

Hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için e-posta, telefon veya iletişim formumuz aracılığı ile rahatlıkla irtibat sağlayabilirsiniz.