Akülü Tornavida Modelleri 17EKİ
Akülü Tornavida Modelleri

Hem Vidalama Hem Delme Özelliği Bir Arada

Günümüzde vidalama işleri daha profesyonel bir şekilde yapılmaktadır. Hırdavat reyonunda yerini almış ve birçok müşteri tarafından da ilgi odağı olmayı başarmış akülü vidalama cihazları pratik kullanım sayesine oldukça başarılıdır. Ergonomik ve rahat kullanımı sayesinde vidalama artık daha kolay bir hale gelmiştir. Otomatik olarak devrini kendi kendine ayarlayan sizin ekstra güç sergilemenize mani olan bir cihazdır. Devir sayısını dilerseniz manuel olarak ayarlayıp daha rahat bir çalışma ortamı sağlayabilirsiniz. Her alanda rahatlıkla kullanabileceğiniz bu cihaz vidalama özelliği ile neredeyse her evin olmazsa olmaz hırdavat malzemeleri arasındadır. Vidalama dışında delme özelliğini de size sunan bir cihazdır. Yön ayarlama özelliği ile 19 farklı yön için kullanabilirsiniz. Güvenliğiniz açısından tutma kolunun kauçuk olması da Tortec markasına olan ilgiyi arttırmaktadır

Akülü Vidalamanın Fiyatları Neye Göre Belirlenir?

Cihazın özellikleri bu bağlamda son derece önemlidir. Akülü tornavida kategorisinde belirgin özellikleri ile dikkatleri üzerine çeken bu cihaz piyasada yer alan birçok cihaz ile hemen hemen aynı fiyatlara sahiptir. 19 ayrı delme özelliği dışında delme özelliğinin de olması bu markanın bir tık öne çıkmasına neden olmaktadır. Birçok markada bu özellik mevcut değildir. Bu markanın da aynı cihazda iki fonksiyonu beraber vermesi markaya olan ilgiyi arttırmaktadır. Hızlı akü değişim özelliği ile kesintisiz çalışma imkânını size sunan bir cihazdır. Güvenlik konusunda size asla sorun çıkarmayacak bu cihaz özel işlerinizde de rahatlıkla tercih edebileceğiniz özelliklere sahiptir. Çalışma sırasında dik konuma getirip rahatlıkla mola verebileceğiniz özelliğe de sahiptir. LED özelliği ile karanlık olan alanlarda bile çalışabilirsiniz. Uzun süreli kullanım imkânını size sunan kategorisinde de oldukça başarılı olan bir cihazdır.

Trotec Marka Akülü Vidalamaya Nasıl Sahip Olabiliriz?

Öncelikle resmi sitesinde Trotec akülü tornavida ile ilgili tüm bilgilere rahatlıkla erişebilirsiniz. Teknik bilgilerinden cihaz bilgilerine ve açıklamalı anlatımlara rastlayacağınız bu cihaza sahip olmak da oldukça basittir. Resmi internet sitesinde yer alan online satış aracılığı ile temin edebilirsiniz. Garanti imkânını da size satış sırasında sunan bu marka görüp görebileceğiniz en iyi imkânları size sunar.

 

Günümüzde vidalama işleri daha profesyonel bir şekilde yapılmaktadır. Hırdavat reyonunda yerini almış ve birçok müşteri tarafından da ilgi odağı olmayı başarmış akülü vidalama cihazları pratik kullanım sayesine oldukça başarılıdır. Ergonomik ve rahat kullanımı sayesinde vidalama artık daha kolay bir hale gelmiştir. Otomatik olarak devrini kendi kendine ayarlayan sizin ekstra güç sergilemenize mani olan bir cihazdır.

Websitemize Hoşgeldiniz

Hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için e-posta, telefon veya iletişim formumuz aracılığı ile rahatlıkla irtibat sağlayabilirsiniz.