Akülü Tornavida Fiyatları 17EKİ
Akülü Tornavida Fiyatları

GÜNÜMÜZDE VİDALAMAK ARTIK DAHA PRATİK!

Trotec marka hırdavat cihazları uzun ömürlü olması sebebiyle tercih edilme noktasında oldukça işe yaramaktadır. Birbirinden farklı işlevsel özellikleri ile aynı cihazdan birden fazla işlemi rahatlıkla yapabilirsiniz. Güvenliği üst düzeyde tutan markada yer alan tüm cihazlar istemeden açılmaya karşı emniyetlidir.

Delme ve vidalama işlerinizi kısa sürede ve sağlıklı bir şekilde yapmayı planlıyorsanız bu markanın modellerini mutlaka incelemelisiniz. Müşterilerin yüksek beklentilerine tam anlamıyla cevap veren bu vidalama cihazları fiyatları bakımından da oldukça ekonomiktir.

Neden Trotec Tercih Etmeliyim?

Öncelikle uygun fiyatları ile dikkat çeken bir markadır. Bunun dışında cihazlara yüklediği birbirinden farklı özellikleri ile müşterilerin ilgisini rahatlıkla çekmektedir. Akülü tornavida özelliği ile en inatçı vidaları bile saniyeler içerisinde monte edebilirsiniz. Aynı zamanda farklı bir tuş ile de-monte özelliğini de açacağınız cihazın kullanımı oldukça pratiktir.

Kemer klipsi ile rahat çalışma ortamını sunar. Klipsi kemerinize monte ederseniz rahatlıkla eğilip kalkabilir, gerekmediği sürece kullanmazsınız. Lastikli tutma kolu ile elinizden düşmesi ya da kayması mümkün değildir. Güvenlik kilidinin olması sayesinde olumsuz herhangi bir durum ile karşılaşmazsınız. Kolay şarj edilebilir özelliği ile de zor durumlarınızı kurtarır. 25 adet ayarlanabilir delme özelliği ile dilediğiniz noktayı kısa süre içerisinde delebilirsiniz.

Vidalama Grubunda Yer Alan Cihazların Fiyatları Nasıldır?

Özelliğine göre ayarlanan fiyatlar genellikle ikna edici tarzdadır. Trotec akülü tornavida özellik bakımından iki cihazı birden kapasitesinde barındırır. Ağırlık bakımından da 1,25 kg olan bu cihazı bir bayan bile rahatlıkla kullanabilir. Kablosuz olarak kullanabileceğiniz vidalama cihazını dilediğiniz her alan için idealdir.

Ahşap, fayans veya beton gibi her noktada kolay uygulanabilir özelliğine sahiptir. Beklentilerinizi yüksek oranda karşılayan bu cihazlardan hayal ettiğiniz cihaz fiyatına göre daha uygundur. Resmi internet sitesinde online satış kısmından da temin edeceğiniz bu cihaz ile ilgili detaylı bilgiler de sitede yer almaktadır.

Evinizin tamiri için özenle seçtiğiniz ekipmanlar deneyim sahibi olduğunuz alanların tamiri için yeterlidir. Geçmiş yıllarda insan gücüne ihtiyaç duyularak yapılan vidalama işleri günümüzde daha kolay ve pratik bir şekilde yapılmaktadır. Akülü vidalama kategorisinde mağaza vitrinlerinde yerini almış bu cihazlar günümüzün en gözde cihazları arasındadır.

Websitemize Hoşgeldiniz

Hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için e-posta, telefon veya iletişim formumuz aracılığı ile rahatlıkla irtibat sağlayabilirsiniz.