Elektrikli Fanlı Isıtıcı Fiyatları Nedir? 17EKİ
Elektrikli Fanlı Isıtıcı Fiyatları Nedir?

Elektrikli Fanlı Isıtıcılar

Gün geçtikçe ısıtma ürünleri çeşitlenmektedir. Günümüzde yaygın şekilde kullanılmakta olanları söylemek gerekirse, sobalar, klimalar, infrared ısıtıcılar, havlupanlar, kombiler, şofbenler, termosifonlar, quartz ısıtıcılar, şemsiyeli ısıtıcılar, elektrikli fanlı ısıtıcılardan bahsedilebilir.

Peki Ya Isıtıcınızı Hangi Kıstaslara Göre Seçmelisiniz?

İlk Olarak Kullanım Amacınızı Belirleyin

Bütün bir evi mi ısıtmak istiyorsunuz yoksa küçük bir odayı mı? Bölgeyi mi ısıtmak istiyorsunuz yoksa direk bedeninizi mi? Burada büyük bir alan için büyük motorlu klimalar devreye girerken tek bir oda, orta-küçük bir bölge veya direk bedende hissedilmek istenen ısı artışı söz konusuysa elektrikli fanlı ısıtıcılar tam da ihtiyacınıza yönelik olan üründür.

Kullanacağınız Alanı Seçtikten Sonra Verimlilik Hesabınızı Yapın

Bu alanda hangi çeşit ısıtıcıyı hangi ebatta kullanırsam yeterli-yetersiz ısı sahibi olurum hesabını doğru yapmak oldukça önemlidir. Örneğin elektrikli fanlı bir ısıtıcı 20metrekareye kadar olan bölgeleri ısıtmada oldukça başarılı ve tüketici dostu bir ısıtma cihazıdır.

Elektrikli Fanlı Isıtıcı Faydaları

Elektrikli fanlı ısıtıcılar gerek ilk alım fiyatı , gerekse sonrasındaki düşük elektrik tüketimi ile tüketici dostudur.
Verimliliğinin yüksek olması, yani cebinizden çıkan para miktarı ile ürünü kullandıkça edindiğiniz tatmin ve mutluluk duyguları oranı yüksekliği ve genel anlamda zaten tatmin edici bir ısı kaynağı olması gibi nedenlerle kullanıcı dostudur.
Nem oranını bozmayışı ve birçok modelinde bulunan farklı ayarlarda ısıtma seçeneklerine sahip olması ,1000 watt ve 2000 watt ayrımları gibi, nedenleriyle soğuğun düşmanı, sizinse en yakın dostunuz olacaktır çalıştırma vaktinin geldiğini hissettiğinizde.

Elektrikli Fanlı Isıtıcı Fiyatları

Burada, elektrikli fanlı ısıtıcı fiyatları konusunda geniş bir skaladan bahsetmemiz mümkündür. Örneğin 2 kademeli 1000 ve 2000 watt civarında ısı üretebilen çift yalıtımlı , aşırı ısınmaya karşı motor emniyeti olan ve yazın kullanım için bağımsız fan özelliği de eklenmiş olan bir elektrikli fanlı ısıtıcıyı 35-70 TL aralığından satın alabilirken burada elektrikli fanlı ısıtıcı fiyatını belirleyen unsurlardan biri olan marka değeri konusunu unutmamak gerekir. Aynı özelliklerdeki bir elektrikli fanlı ısıtıcının sadece marka bilirliği daha yüksek olduğu için 70 TL üst sınırına çıkması veya aynı özelliklerdeki bir elektrikli fanlı ısıtıcının 35 TL alt sınırından satın alınması tümüyle sizin insiyatifinizdedir.

Gün geçtikçe ısıtma ürünleri çeşitlenmektedir. Günümüzde yaygın şekilde kullanılmakta olanları söylemek gerekirse, sobalar, klimalar, infrared ısıtıcılar, havlupanlar, kombiler, şofbenler, termosifonlar, quartz ısıtıcılar, şemsiyeli ısıtıcılar, elektrikli fanlı ısıtıcılardan bahsedilebilir.

Websitemize Hoşgeldiniz

Hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için e-posta, telefon veya iletişim formumuz aracılığı ile rahatlıkla irtibat sağlayabilirsiniz.