Nem Kurutma Cihazı TTK 100 17EKİ
Nem Kurutma Cihazı TTK 100

Nem Nedir?

Nem kabaca su buharı olarak tanımlanabilir. Havada belirli bir miktarda su buharı vardır ve aynı şekilde havanın taşıyabileceği su buharının da bir sınırı vardır. Havada taşınabilecek maximum su buharına ise nem denilmektedir. Yaz aylarında yaşadığımız o bunaltıcı sıcaklar ve terlemeler nemden kaynaklıdır. Nemin başka bir kelime anlamı ise hafif ıslaklık yani çiğdir.

Nem Kurutma Nasıl Yapılır?

Havanın taneciklerinde bulunan su buharının sıvılaştırılarak ortadan kaldırılması işlemine nem kurutma denir. Ayrıca nem oranının sağlığınız için gerekli olacak düzeyde ayarlanması ve size daha konforlu bir yaşam sunan bir işlemdir.

Nem Kurutma Cihazı Nedir?

Higrostat adı verilen bir parça nem kurutma cihazlarının havadaki su buharını yani nemi istenilen değerlere getirmeyi başarır. Bu cihazdan geçen nemli hava belirli bir sıcaklığın altına düşürülür ve bu sayede sıvı hale dönüşür. Sıvılaşan bu hava ise cihazın içerisinde bulunan kapta toplanır.

Evlerde, ofislerde kullanılabildiği gibi çokça kullanılan bir başka yer ise inşaatlardır. Cihaz inşaat kurutma için kullanılacak ise kapasitesi daha yüksek olan model seçilmelidir.

Nem Kurutmak Neden Önemlidir?

Nem kurutmak özellikle inşaat alanında kullanılacaksa çok büyük kolaylık sağlar. Sadece havadaki nemi değil bakterileri ve tozları da yok eder. Bulunduğunuz ortamı daha iyi değerlere sahip bir alana çevirdiği için sağlığınız için de faydalı bir cihazdır.

Nem Kurutma Cihazı TTK 100 Hakkında Bilgiler

Nem Kurutma cihazı TTK 100 ayarlanabilir higrostatı bulunmaktadır ayrıca kapta biriken su yeterince dolduğunda üzerindeki lamba ile uyarı verir ve tamamen dolduğunda kendini otomatik olarak kapatır. Dijital ekranı sayesinde ayarlamalarınız daha kolay ve rahat bir şekilde yapabilir ve içerisinde bulunan hava filtresini de kolayca temizleyebilirsiniz. Kumanda ile çalışır ve bulunduğu mekanda sürekli nem kurutmaya sessiz bir şekilde devam eder. Ek olarak havada bulunan toz ve tüy gibi maddeleri de içerisine hapseder. 24 saat boyunca kurutma kapasitesi ve 4 litre suyu kapta biriktirme olanağı vardır.

Havanın taneciklerinde bulunan su buharının sıvılaştırılarak ortadan kaldırılması işlemine nem kurutma denir. Ayrıca nem oranının sağlığınız için gerekli olacak düzeyde ayarlanması ve size daha konforlu bir yaşam sunan bir işlemdir.

Websitemize Hoşgeldiniz

Hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için e-posta, telefon veya iletişim formumuz aracılığı ile rahatlıkla irtibat sağlayabilirsiniz.