Mobil Klima Modelleri 17EKİ
Mobil Klima Modelleri

Mobil Klima

 

Her yıl bakım yapılıp filtreleri temizlenmesi gereken mobil klimalar ,düğün mevlüt ve toplu organizyonlarda ortam sıcaklığını belirli bir seviyeye getirilmesinde önemli rol oynuyor. Satın aldığınızda oldukça külfetli olan mobil klimalar şimdi birçok organizasyon şirketi tarafından kiraya veriliyor. İnternet sitesine girip mobil klima kiralayan bir çok firmaya denk gelebilirsiniz. Her birini inceleyerek size uygun olan kiralama şeklini gerçekleştirebilir ve etkinliğinizi serinleyerek ya da sıcak bir ortamda yapabilirsiniz.

Toplu Etkinliklerde Mobil Klimalar Oldukça Önemli

Özellikle yaz aylarında boğucu sıcaklarda serinlemek için kullanılan klimalar giderek değişen hava koşullarında artan sıcaklıklar nedeni ile daha da ihtiyaç duyulan bir cihaz oldu. Bir süre öncesine kadar lüks tüketim olan klimalar ozon deliğinin giderek açılması nedeniyle her geçen yıl daha da çoğalan sıcaklarla baş etmenin en etkin yolunu oluşturdu. Hayatımızda bu kadar önemli bir yere sahip olan klimalar şimdi mobil yani portatif modelleri ile de dikkat çekiyor. Özellikle düğün ,nişan ve mevlüt gibi toplu etkinliklerde bulunulan mekanı serinletmeye yarayan klimalar, kullanım ve kurulum kolaylığı ile öncelikli tercihler arasında yer alıyor. Bu nedenlerden dolayı mobil klimaların önemi oldukça büyük.

Mobil Klima Fiyatları

Kullanım alanı oldukça geniş olan mobil yani portatif klimalar kolaylıkla taşınabilir olmalarından ötürü her mekanda rahatlıkla kullanılabilir.Çok sayıda markanın birbirinden farklı onlarca model ve özellikte mobil klimaları bulunuyor. Genellikle organizasyon firmaları ve yetkili klima satıcıları tarafından kiraya verilen mobil klima kiraları kullanım süresi cihazın kalitesi ve boyutlarına göre de değişiyor. Kullanılacağı ortama göre gücü ve fonksiyonel özellikleri de belirlenen mobil klimaların fiyatlandırmaları her organizasyon şirketi içinde farklılık gösteriyor. Özellikle fuar gibi büyük organizasyonlar için çok sayıda mobil klima gerektiğinden ortaya çıkan fiyatın uçuk rakamları görmemesi için ayrı bir fiyatlandırma yöntemi uygulanıyor.

az aylarında sıcak havanın etkisini en aza indirmek amacıyla kullanılan klimalarda özellikle taşınabilir olan mobil klimalar tercih ediliyor. Kullanımı ve kurulumu kolay olan bu klimalar hayatı büyük ölçüde kolaylaştırıyor. Kullanım alanlarına göre değişiklik gösteren Mobil yani portatif klimalar, sıcaklık ve soğuk ayarı ile 4 mevsim kullanım özelliğine sahip oluyor.

Websitemize Hoşgeldiniz

Hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için e-posta, telefon veya iletişim formumuz aracılığı ile rahatlıkla irtibat sağlayabilirsiniz.