Seyyar Klima Modelleri 17EKİ
Seyyar Klima Modelleri

Seyyar Klima

 

Fonksiyon özellikleri acısından sabit klimalardan hiçbir farklı olmayan seyyar klimalar, ayrı bir parçası olmayan tek başına başlı başına bir cihaz olma niteliğine sahiptir. Seyyar klimalar ev ve işyerlerinde oldukça rahat kullanılabilen ürünlerdir. Bunun dışında seyyar klimalar organizasyon şirketleri tarafından toplu etkinliklerde kullanılmak üzere kiraya verilmek suretiyle kazanç kapısı da oluşturur.

Seyyar Klima Kolaylığı

Yaz aylarında artan sıcak hava koşullarına dayanabilmek nerede ise artık imkansız hale geldi. Hava kirliliği nedeniyle değişen ve her geçen gün daha da artan sıcaklık artık farklı önlemler almaya yöneltiyor. Eskiden lüks tüketim olarak görülen klimalar şimdi evlerin olmazları arasında yerini alarak baş köşe de bulunuyor. Kışın ısınmak için kullanılan ısıtıcıların yerini yazında klimalar alıyor. Her evin şekline ve büyüklüğüne göre değişen klimalar seyyar hale getirilerek kullanım ve kurulum kolaylığı ile de dikkat çekiyor. Sabit klimalardan hiçbir farkı bulunmayan seyyar klimalar soğutma işlemini de aynı kalitede gerçekleştiriyor.

Bulunduğu evin ya da işyerinin her alanında kullanılabilen hafifi olması nedeni ile hiç zorlanmadan taşınan seyyar klimalar, fonksiyonel özellikleri ile de dikkat çekiyor. Kumanda yardımı ile açıp kapanabilen seyyar klimalar, farklı model ve şekilerde satışa sunuluyor.

Seyyar Klimanın Zararı Var Mıdır?

Seyyar klimaların özellikleri arasında en önemlisi kolayca taşınabilmesidir. Taşınabilir olmaları sayesinde oldukça kullanışlı ürünlerdir. Taşınabilir olmalarının dışında ve bulunduğu yeri soğutmalarında diğer klimalardan hiçbir farkı olmayan seyyar klimaların tek dezavantajı çalışırken gürültü çıkartmalarıdır. Kulağı tırmalayan bir gürültü şekli olmasa da sabit klimalarla karşılaştırıldığında aradaki farkı hemen hissedersiniz. Elektrik bağlantısı olan hemen hemen her mekanda rahatlıkla kullanabileceğiniz bir özelliğe sahip olan seyyar klimaların bir diğer zorluğu ise sıcak hava çıkının sağlandığı borunun daima bir buçuk metreyi geçen bir mesafede olması ve sıcak hava çıkışının cihaz ile aynı ortamda olmaması gerekiyor.

Yaz aylarında lüks tüketim olmaktan çıkan ve zaruriyet haline gelen klimalar, serinlemek için kullanılan ideal cihazlardır. Her boy ve ebatta bulunan soğutma gücüne göre sınıflandırılan klimalar seyyar olarak da satılır. Özellikle taşıma kolaylığı olduğu için hemen hemen evin her yerinde rahatlıkla kullanılabilen seyyar klimalar bu özellikleri sayesinde oldukça dikkat çekiyor.

Websitemize Hoşgeldiniz

Hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için e-posta, telefon veya iletişim formumuz aracılığı ile rahatlıkla irtibat sağlayabilirsiniz.