Nem Kurutma Cihazı TTK 1500 17EKİ
Nem Kurutma Cihazı TTK 1500

Nem Nedir?

Nem kabaca su buharı olarak tanımlanabilir. Havada belirli bir miktarda su buharı vardır ve aynı şekilde havanın taşıyabileceği su buharının da bir sınırı vardır. Havada taşınabilecek maximum su buharına ise nem denilmektedir. Yaz aylarında yaşadığımız o bunaltıcı sıcaklar ve terlemeler nemden kaynaklıdır. Nemin başka bir kelime anlamı ise hafif ıslaklık yani çiğdir.

Nem Kurutma Cihazı Nedir ve Nerelerde Kullanılır?

Havanın taneciklerinde bulunan su buharının sıvılaştırılarak ortadan kaldırılmasını sağlayan bir cihazdır. Bu cihaz bulunduğunuz ortamdaki nem oranını sağlığınız için gerekli olacak düzeyde ayarlar ve size daha konforlu bir yaşam alanı sunar.

Evlerde odaların nem oranını belirli bir düzeyde tutmaya yarayan bu cihazlar ek olarak inşaatlarda ve restorasyon çalışmalarının yapıldığı yerlerde de çokça kullanılmaktadır. Nem kurutma cihazları yaşam ve çalışma alanlarının hepsi için uygundur ve pek çok model çeşidi ile geniş bir yelpaze sunmaktadır. Bu cihazları alırken kullanım amacınıza göre belirli bir kapasiteye sahip cihazları almaya dikkat edilmelidir.

Örneğin iş yerlerinde nem kurutma makinesi kullanarak dinamikliği artırabilirsiniz. Evinizde hayvan veya bitki besliyorsanız bu da nem oranını artırmaktadır ve bu nem kurutma cihazları hem nem değerini ayarlar hem de havadaki toz ve tüy gibi maddeleri de içine çeker. Sektör olarak bakıldığında sanayi alanında da bu nem kurutma cihazları için büyük talep vardır. Hem depolarda hem de dağıtım aşamasında ürünlerin temizliği ve sağlıklı kalmaları için nem oranının büyük etkisi vardır.

Nem Kurutmak Neden Önemlidir ve Faydaları Nelerdir?

Yüksek nem hayatımızda karşılaştığımız sorunların çoğunun sebebidir. İster pas oluşumu, ister duvarlarda oluşan küfler ve onların yarattığı kötü görüntü ile birlikte kötü kokusu bizleri olumsuz etkiler. Bu sorunların ideal ve kolay çözümü ise nem kurutma cihazlarıdır.

Nem Kurutma Cihazı TTK 1500 Hakkında Bilgiler

TTK 1500 nem alma cihazı uyumlu dizaynı ile her ortama kolaylıkla konulabilir. Bir günde toplam 300 litreye kadar nemi bertaraf edebilir. Ürün sıfır dereceden kırk dereceye kadar nem kurutmaya devam eder. Kırılmaz ve paslanmaz çelikten yapılmıştır. Temizlemesi ise oldukça basittir.

Havanın taneciklerinde bulunan su buharının sıvılaştırılarak ortadan kaldırılmasını sağlayan bir cihazdır. Bu cihaz bulunduğunuz ortamdaki nem oranını sağlığınız için gerekli olacak düzeyde ayarlar ve size daha konforlu bir yaşam alanı sunar.

Websitemize Hoşgeldiniz

Hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için e-posta, telefon veya iletişim formumuz aracılığı ile rahatlıkla irtibat sağlayabilirsiniz.