Fanlı Isıtıcı Modelleri 17EKİ
Fanlı Isıtıcı Modelleri

Küçük Alanlarda Kısa Sürede Sizi Isıtacak Bir Isıtıcı

Mükemmel görüntüsü ile yakınlık duyacağınız bu cihaz kesinlikle beklentilerinizi karşılayabilir. Kullanım bakımından da oldukça kolay olan bu ısıtıcı soğuk kış aylarından yanınızda ayırmayacağınız araçlarınızdan biri olabilir. Fanlı ısıtıcı iki kademe ile çalışmaktadır. Vantilatör özelliğine aldığınız cihaz serin havayı bulunduğu yere yayar. Termostat özelliğine aldığınızda da bulunduğu ortama sıcaklık yayar. Bulunduğu ortamın nem miktarını kesinlikle etkilemez. Çevre dostu olması da cihaza olan ilgiyi bir kat daha arttırmaktadır. Herhangi bir sebep ile devrildiğinde cihazın alt kısmında yer alan kapatma düğmesi devreye girer. Olası bir sorun da bu sayede engellenmiş olur.

Fanlı Isıtıcı Fiyatları

Birçok alanda kullanılmaya elverişli olan bu cihaz prize takıldığı anda çalışmaya başlar. İhtiyacınızı karşıladıktan sonra prize takılı bir şekilde kapatma düğmesine basabilirsiniz. Emniyetli oluşu da talep edilen oranı yükseltmektedir. Fanlı ısıtıcı fiyatları bir işletmenin ya da şahsın havada karada alabileceği kadar uygundur. Tahmin ettiğiniz tutarın belki de daha altında satışa sunulmaktadır.

Küçük ama işlevsel özelliği ile ısınma kategorisinde en uygun fiyatlı ısıtıcı fanlı olan bu ısıtıcı olabilir. Ofisinizde yer alan masanızın üzerine rahatlıkla koyup çalışabilirsiniz. Ya da açık alanda bir yerde çalışıyorsanız size engel olmayacak bir yerde muhafaza edip ısınabilirsiniz. Fanlı ısıtıcı fiyatları bakımından hem ısınma hem de serinleme ihtiyacınızı aynı anda karşılayabilen bu makinedir.

Evinizde bile rahatlıkla kullanabileceğiniz oldukça da şirin görüntüye sahip fanlı ısıtıcı, ısınma sorununuza en ekonomik çözüm denilebilir. Yüksek çalışma performansı ile çevre dostu olan bu ısıtıcı her yere kolaylıkla taşınabilir. Isıtıcının üst kısmında yer alan taşıma kolu ile pratik kullanım açısından mantıklıdır. Kademeli bir şekilde ısıtma sağlayan bu cihazda elektrik tasarrufunu %100 hissedebilirsiniz. Gerek ofisinizde gerek evinizde ya da kış bahçelerinde kullanılmak için üretilmiş ideal bir ısınma aracıdır.

Websitemize Hoşgeldiniz

Hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için e-posta, telefon veya iletişim formumuz aracılığı ile rahatlıkla irtibat sağlayabilirsiniz.